Pesäpallo

Heissan!

Virkut Pesis lähtee taas palloilemaan keskiviikkona 10.5 alkaen klo 18-> vakiovuorolla Kärjen koulun kentällä (Koulutaival 3). Toivotaan, että keli pysyy lämpöisenä!

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat ballistit sekä ballistinmieliset tarvittavien välineiden kera tai ilman! ;) Pesisvälineitä löytyy jonkin verran jaoston puolesta.

Ps. Perinteiset sairaaloiden väliset pesäpallon SM-kisat järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä 26 - 27. elokuuta, johon innokkaimmat voi ilmoittautua jo allekirjoittaneille!

 

Eveliina Rahko                    Leena Sippola

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Virkkujen pesäpallokausi startataan käyntiin toukokuussa!

 

Tervetuloa pelailemaan kaikki uudet ja vanhat kävijät Kärjen koulun kentälle (Koulutaival 3) tiistaisin vakiovuorolla klo 18:00-20:00. Aloitetaan harrastetoiminta tiistaina 4.5.2021, mikäli tästä lumi ja pakkaset väistyy.

Mukaan tarvitset vain itsesi, mutta jos välineitä itseltä löytyy mukaan voi ottaa. Virkuilla on jonkin verran yhteiskäyttöön olevia välineitä. 


Virkut Pesäpallolla on myös oma whatsapp - ryhmä, jossa tiedotellaan enemmän, joten jos haluat liittyä mukaan, otathan yhteyttä allekirjoittaneisiin. 

Sairaaloiden väliset pesäpallon SM-kisat järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä 21.-22.8.2021 koronarajoitukset huomioiden, jonne olemme kasaamassa joukkuetta!

 

Yhteyshenkilöt

Eveliina Rahko (yhteispäivystys)

Leena Sippola (leikkausosasto)

 

 

Virkkujen pesäpallojoukkue voitti SM-hopeaa Oulussa järjestetyssä sairaaloiden pesäpallon SM-turnauksessa!

Kuvagalleriassa

Virkkujen pesäpallojoukkue kävi Rovaniemellä voittamassa tiensä aina finaaliin asti, jossa Tampere oli parempi selkein 2-8 lukemin.