Virkkujen jäsenyys  

   

Haku  

   
   

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan 1.1.2023 lähtien hyväksyä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluksessa oleva henkilö ja aluevaltuustossa tai aluehallituksessa toimiva luottamushenkilö. Palvelussuhteen päättyessä muutoin kuin eläkkeelle siirryttäessä, jäsenyys yhdistyksessä päättyy. 

Virkkujen jäseneksi liittymällä saa monenlaista etua ja pienellä jäsenmaksulla voi harrastaa Virkkujen parissa esim. keilausta, jalkapalloa, salibandya, lentopalloa, tennistä, sulkapalloa, vesijumppaa ja pilatesta. Henkilökuntayhdistys ylläpitää myös kuntosalia Seinäjoen keskussairaalan tiloissa sekä tukee uimalippuja alueen uimahalleihin. Seinäjoen kaupungin teatteriin saa Virkkujen alennuksen. Vuosittain henkilökuntayhdistys pyrkii järjestämään myös liikuntatapahtumia, joihin kaikki jäsenet voivat osallistua. Henkilökunnan lapsille on järjestetty urheilukilpailut vuosittain elokuussa.

Jos jäsen haluaa erota yhdistyksestä, on hänen ilmoitettava siitä jääsenasianhoitajalle, os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.