Virkkulevi

  • viikot 2-7 ja viikot 36-50 330 euroa.
  • viikot 18-35 275 euroa.
  • viikot 51-01 ja 8-17 (sesonki) 550 euroa.
  • Virkkujen tilinumero  FI52 5419 0120 0781 46
  • HUOM!!! Kaikki varaukset neuvonnan kautta p.06 415 4557

 

Paritalohuoneisto sijaitsee Kittilässä, Levin hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Vuokrattava huoneisto on 71 m² (80 m²)

Alakerrassa on makuuhuone (parisänky), olohuone/keittiö, sauna, suihku, wc, ylhäällä kaksi 2-hengen makuuhuonetta, WC ja aula jossa makuutila.

Huoneistossa on astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, televisio, video, radio, jääkaappi, leivänpaahdin, sähköhella, pölynimuri, silitysrauta, vaatteiden kuivauskaappi, lasten matkasänky ja astiasto 12 hengelle. Makuuhuoneiden sängyissä on patjat, peitot ja tyynyt. Vuodepaikkoja kaikkiaan 9 hengelle.

Olohuoneessa on takka, takkapuita säilytetään ulkovarastossa.

Myös 3 polkupyörää on käytössä ja 2kpl lumikenkiä.

 

Osakkeen vuokraus on Virkkujen aktiivista toimintaa, joten käyttösääntöjä tullaan kehittämään käytännön sanelemana jäsenistön toivomaan suuntaan. Virkkujen hallitus toivoo käyttäjiltä aktiivista palautetta, jotta paikan kehitykseen voidaan vaikuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Neuvonta tai mökkitoimikunta voi tarvittaessa pyytää vuokralaista viemään pienimuotoista tavaraa Virkkuleville korvauksetta.

Mökkitoimikunnalla on oikeus antaa "erikoistarjousviikkoja", jos vapaita aikoja jää. Näistä ilmoitetaan tällä sivustolla Ajankohtaisissa ja/tai hva:n intrassa "Levin nopeat lähdöt". Jäsenet voivat myös tiedustella vapaita aikoja suoraan neuvonnasta.

Mökkikansioon on koottu lisäohjeita ja vinkkejä ajanviettoon Levillä.

 

Kuvagalleriassa

Täältä löytyy myös 2023 toukokuussa otettuja kuvia

https://www.hannumanty.fi/kuvat/virkkulevi/

Virkut ry on sopinut Levillä naapurihuoneisto "Nuottiukon" vuokraamisesta edullisesti Virkut ry:n jäsenille. Huoneisto on identtinen Virkkulevin kanssa. Tarkista ennen varauksen takemistä Nuottiukon varaustilanne Levin Matkailu Oy:n varausjärjestelmästä (www.levi.fi -> Majoitus -> Keskusvaraamo -> Nettivaraus -> syötä kenttään "Haku majoituksen nimellä" nimi Nuottiukko). Lisätiedot (mm. tiedustelut alennetuista vuokraushinnoista Virkut ry:n jäsenille) ja itse varauksen tekeminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.