Salibandy

20.-21.5. viikonloppuna pelattiin Seinäjoella joka keväinen Sairaala-salibandyn SM-turnaus. Kolmisenkymmentä Virkkulaista urakoi viikonlopun, tehden muun muassa viitisenkymmentä maalia, mahtavia syöttöjä, tärkeitä pallon katkaisuja, huippu torjuntoja ja loistokkaita tuuletuksia ja toisten kannustamista.

Pronssipokaali karkasi Lahteen harmitavasti maalein 6-7. Hopeaa sai Moisio Mikkelistä ja turnausvoittaja oli Niuva Kuopiosta. 

 

Tähän on hyvä päättää kausi. Kiitos kaikille pelaajille ja hengessä mukana olleille niin normi harjoitusvuoroilla käyneille kuin turnauksessa pelanneille.

 

Aurinkoista kesää ja jatketaan kun kelit vähän viilenee ja illat pimenee.

 

-Niina ja Julle

Tervetuloa kannustamaan ja seuraamaan Sairaala-salibandyn SM-kisoja Seinäjoki Areenaan la 20.5. ja 21.5.

Lauantaina turnaus klo 9-16 aikana ja sunnuntaina klo 9:30-14:30.

Virkut edustaa kahden joukkueen voimin (la pelit klo 9/11/14 ja 9:30/12:30/15:30. su pelit klo 10 ja 10:30 + jatkopelit)

 

Tervetuloa!

 

Salibandyä pelataan kerran viikossa lokakuulta aina toukokuun loppupuolella järjestettävään sairaaloiden väliseen SM-turnaukseen saakka.

 

Yhdyshenkilöt Niina Adler Julius Kivimäki
  yhteispäivystys  
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
  p. 0400266225  

Virkkujen salibandy pitää loppuvuoden taukoa ja pelejä jatketaan uudella sykkeellä tammikuussa 2023.

 

Vaihtelevan osallistujamäärän takia olemme ottaneet käytännöksi kysellä edellisenä päivänä, montako pelaajaa vuorolle olisi tulossa. Tämä tapahtuu watsapp-ryhmässä, jos siis olet kiinnostunut pelaamisesta, niin laita viestiä/spostia (Niina: 0400266225 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) niin lisätään sinut ryhmään. Mahdolliset vuoron peruuntumiset ilmoitetaan myös intrassa pikaviesteissä, mutta paremmin tiedon saat watsappin kautta.

 

Virkkujen salibandyvuoro siis keskiviikkoisin klo 17-18 Elisa monitoimihallilla. Pelaaminen oman kunnon ja taitojen mukaan, tervetuloa!

 

Leppoisaa joulua ja uutta vuotta!

 

Niina ja Julius

Heihoi!

Virkkujen salibandykausi starttailee 7.9. ja pelit aina keskiviikkoisin klo 17-18 Elisa monitoimihallilla

 

Koitetaan silloin tällöin järjestää vuoron alkuun sellaisia pieniä lajinomaisia harjoitteita/kuvioita. Tarkoituksena myös pelailla useammin vierailevia joukkueita vastaan pitkin kautta. Näistä ilmoitellaan etukäteen. Toki pääpaino ihan vaan pelailussa!

Uusia ja uusvanhoja pelaajia/maalivahteja otetaan ehdottomasti mukaan rinkiin! Meillä on sählyssä oma watsapp-ryhmä, jossa muistutellaan vuoroista, kerrotaan milloin pelaillaan sekä muuta enemmän ja vähemmän tärkeää infoa. Laita watsappia (0400266225 /Niina) tai sähköpostia (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) niin lisäillään ryhmään. 

 

Kivaa syksyn alkua ja nähdään salibandyn merkeissä!

 

Niina Adler

Julius Kivimäki