VIRKKUJEN Liikuntatoimen tiedote Suunnistuksesta.

Virkkijen jäsenten suunnistusharrastuksen tukemiseksi on toimintaa laajennettu niin että.
Virkkujen liikuntatoimi kustantaa VIRKKUJEN JÄSENILLE YHTEISMÄÄRÄN 10 kerran/käynnin karttamaksun. Siis joku virkkujen jäsen joka harrastaa suunnistusta esim. Lapualta,Kurikasta ym. paikkakunnilla Voisi viedä Virkkujen nimellä vihon heidän iltarasti kärryyn ja informoida järjestäjä seuraa käytännöstä. Vihkoon merkitään päivämäärä NIMI ja Osasto. Kauden päätteeksi seura toimittaa nimilistan ja laskun suorituksista. Osoitteeseen YA3/Toimintaterapia Maarika Taipalus Seinäjoen Keskussairaala Koskenalantie 18 60220 Seinäjoki Lisätietoja voi kysyä Pauli Pulli A 12 puh. 4431 tai sähkopostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Iltarastikausi on huhtikuusta lokakuuhun. Tervetuloa mukaan opettelemaan suunnistusta. Eri seurojen nettisivuilta näet milloin ja missä rastit järjestetään. Siellä sinun tulee laittaa nimesi Virkkujen vihkoon suorituksia saa olla kaikki suorituspaikat yhteensä ne 10kpl . Emit-leimasimia on Rasti-Jussien karttakärryssä 2 kpl. Muista palauttaa emit suunnistuksen jälkeen. Ja laita aina nimesi eri ratojen listoihin myös ilman aikaa. Ja " Ruksata" itsesi saapuneeksi maaliin tullessasi nimesi kohtaa listaan. Kun 10 käyntikertaa on täynnä. Maksat itse karttamaksusi. Silloin et enää laita nimeäsi VIRKKUJEN vihkoon sekaannusten välttämiseksi.

Oman emitin voi ostaa urheiluliikkeistä tai tilata suunnistajan kaupasta. Hinta reilu 60 e. Kestää yleensä n. 5 vuotta. Lisäksi voit ostaa EPSU kortin jolla voi käydä muidenkin seurojen iltarasteilla hinta 50€ kausi, ei pakollinen jos maksat niillä itse.