Kuntosali

Kuntosali aloitti toimintansa vuonna 1994 T/A -rakennuksen kellarikerroksessa ja se on tarkoitettu sairaalan henkilökunnan käyttöön.

Salin luonne pyritään pitämään kunto- eikä voimailusalina.

Kuntosalilla on kolme huonetta, joiden laitteisto on monipuolinen; levytangot, käsipainot, nostopenkit, telineet ja jalkaprässit sekä ylä- ja alatalja, erilaisia painopakoilla varustettuja kuntosalilaitteita sekä step-askelluslaite, soutu- sekä pari polkupyöräergometriä ja vatsa- ja selkäpenkit.


Kuntosalia voi käyttää joka päivä klo 5.30 - 24.00. Muina aikoina käyttö on kielletty talossa olevien hälyttimien johdosta.

Koska salilla ei ole valvojaa, Virkut ei ole vastuussa salilla syntyvistä tapaturmista, vaan jokaisen on huolehdittava omista vakuutuksistaan.

Kuntosalille kulku tapahtuu henkilökortilla. Kulkuoikeuskäytäntöä on muutettu ja kaikkien käyttäjien kulkuoikeudet nollataan vuosittain tammikuun alkupuolella. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan erikseen. Tämän jälkeen kulkuoikeuden saa vain käyttömaksutositteen esittämällä tai lähettämällä tositteen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Eilan työhuone on keskussairaalan 3. kerroksessa, rekryn käytävällä.

Kuntosalin käyttömaksu on 40 €/vuosi. Maksun saaja; Henkilökuntayhdistys Virkut ry, Tilinro: Epop FI52 541901 20078146. Viite: Käyttömaksu vuodelta_______Maksaja=Kuntosalin käyttäjä (ei puoliso, avopuoliso, kaveri)

Yhdyshenkilöt   Tapio Korpela   Armi Lehtola
    päivystyspkl   SA-palvelut
    puh. 4756   puh. 5241
         
    Juha Seilo    
    patologia    
    puh. 3138  

KUNTOSALI ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN . TILAT LÖYTYVÄT L SIIVESTÄ ELI ENT. OBDUKTION TILAT. KÄYNTI ULKOA  L 1 OVESTA.

TERVETULOA

VETÄJÄT

Kaikkien kuntosalin käyttäjien kulkuoikeudet on nollattu torstaina 9.1.2020, kun uusi kuntoiluvuosi pyörähti käyntiin.Kuntosalin kulkuoikeuksia hoitaa palvelusihteeri Eila Takala.

Kuntosalin kulkuoikeuden saa käyttömaksutositteen esittämällä tai lähettämällä tositteen sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Eilan työhuone on keskussairaalan 3.kerroksessa HR - palvelut. Eilan tavoittaa parhaiten ma - pe klo 8 - 11 ja 12 - 14.30 välisenä aikana.

Maksun tiedot:

Kuntosalin käyttömaksu 40€ (1.1.- 31.12)

Saaja: Henkilökuntayhdistys Virkut ry

Tilinumero: Epop FI52 541901 2007 8146

Viesti: kuntosalimaksu 2020

Maksaja=kuntosalin käyttäjä (ei puoliso, avopuoliso tai kaveri)

Huom! Kaikilla kuntosalin käyttäjillä tulee olla Virkkujen jäsenmaksu

maksettuna (20€ v. 2020).

   
© Virkut ry 2015