Kuntosali

Kuntosali aloitti toimintansa vuonna 1994 T/A -rakennuksen kellarikerroksessa ja se on tarkoitettu sairaalan henkilökunnan käyttöön.

Salin luonne pyritään pitämään kunto- eikä voimailusalina.

Kuntosalilla on kolme huonetta, joiden laitteisto on monipuolinen; levytangot, käsipainot, nostopenkit, telineet ja jalkaprässit sekä ylä- ja alatalja, erilaisia painopakoilla varustettuja kuntosalilaitteita sekä step-askelluslaite, soutu- sekä pari polkupyöräergometriä ja vatsa- ja selkäpenkit.


Kuntosalia voi käyttää joka päivä klo 5.30 - 24.00. Muina aikoina käyttö on kielletty talossa olevien hälyttimien johdosta.

Koska salilla ei ole valvojaa, Virkut ei ole vastuussa salilla syntyvistä tapaturmista, vaan jokaisen on huolehdittava omista vakuutuksistaan.

Kuntosalille kulku tapahtuu henkilökortilla. Kulkuoikeuskäytäntöä on muutettu ja kaikkien käyttäjien kulkuoikeudet nollataan vuosittain tammikuun alkupuolella. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan erikseen. Tämän jälkeen kulkuoikeuden saa vain käyttömaksutositteen esittämällä tai lähettämällä tositteen sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Eilan työhuone löytyy Kantasairaala 3.kerros, C -osa, henkilökorttien läheisyydestä.

Kuntosalin käyttömaksu on 40 €/vuosi. Maksun saaja; Henkilökuntayhdistys Virkut ry, Tilinro: Epop FI52 541901 20078146. Viite: Käyttömaksu vuodelta_______Maksaja=Kuntosalin käyttäjä (ei puoliso, avopuoliso, kaveri)

Yhdyshenkilöt   Armi Lehtola Juha Seilo
    SA-palvelut patologia
    puh. 5241 puh. 3138

Kuntosalin käyttäjien kulkuoikeudet nollattu keskiviikkona 4.1.2023.Tämän jälkeen kulkuoikeuden saa vain käyttömaksutositteen esittämällä tai lähettämällä tositteen sähköpostilla Eila Takalalle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Eilan työhuone on keskussairaalan 3.kerroksessa, C -osalla.Eilan tavoittaa parhaiten ma - pe klo 8 - 11 ja 12 - 14.00 välisenä aikana.

Virkkujen hallituksen päätöksen mukaisesti vuoden 2023 kuntosalin käyttömaksu on 40 euroa

Maksun tiedot;

Kuntosalin käyttömaksu 40€ (1.1 - 31.12)

Saaja; Henkilökuntayhdistys Virkut ry

Tilinumero; FI52 5419 0120 0781 46

Viesti; kuntosalimaksu 2023

Maksaja=kuntosalin käyttäjän (ei puoliso, avopuoliso tai kaveri)          

Huom! Kaikilla kuntosalin käyttäjillä tulee olla Virkkujen jäsenmaksu maksettuna (20€ v.2023). JÄSENMAKSUA EI PERITÄ ENÄÄ PALKASTA VUONNA 2023 ALKAEN!

KUNTOSALI ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN . TILAT LÖYTYVÄT L SIIVESTÄ ELI ENT. OBDUKTION TILAT. KÄYNTI ULKOA  L 1 OVESTA.

TERVETULOA

VETÄJÄT