Virkkujen jäsenyys  

   

Haku  

   
   

Muutos Virkkujen vuoden 2024 jäsenmaksun maksamiseen!

Henkilökuntayhdistyksen jäsenmaksu (25 euroa) on suoritettava maaliskuun loppuun mennessä suoraan Virkkujen tilille FI 52 5419 0120 0781 46. (Maksun viestikenttään on merkittävä jäsenen nimi (vaikka maksaja olisi puoliso tms.)+jäsenmaksu+2024) Jäsenmaksun suorittaminen on edellytys harrastustoimintaan osallistumiseen, vapaa-ajanpaikkojen vuokraamiseen ja muiden etujen saamiseen. 

Jäsenmaksua ei peritä enää palkasta vanhoiltakaan jäseniltä!! Jäsenmaksun maksamatta jättäminen, katsotaan eroksi yhdistyksestä. 

Uusien jäsenten on ilmoitettava maksun maksamisesta Virkkujen jäsenasianhoitajalle, os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Samalla on ilmoitettava jäsenrekisteriä varten yhteystietonsa ja sähköpostiosoitteensa.

Vuoden 2024 jäsenmaksu

Yhdistyksen syyskokous on hallituksen esityksestä korottanut henkilökuntayhdistyksen jäsenmaksun 25 euroon vuodelle 2024. Perusteeksi hallitus toteaa, ettei se saa enää avustusta hyvinvointialueelta, mutta haluaa tästä huolimatta turvata henkilökunnan harrastusmahdollisuudet. Jäsenmaksu pyritään pitämään edullisena, jotta jokainen Virkkujen jäsen, joka työskentelee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella, voisi liittyä jäseneksi ja pääsisi matalalla kynnyksellä nauttimaan Virkkujen tarjoamista harrastusmahdollisuuksista ja muista jäseneduista.