Iki-Virkut

Iki-Virkut on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin henkilökuntayhdistyksen Virkut ry:n eläkeläisjäsenien yhteistä toimintaa varten perustettu jaosto.

Iki-Virkut –jaoston toimintaa organisoiva kokous pidettiin 27.8.2013 Sairaala-museolla. Läsnä oli 28 henkilöä. Perustavassa kokouksessa luotsattiin Iki-Virkkujen toiminnan tarkoitusta ja toimintamuotoja seuraavasti:

 • Henkilökuntayhdistys Virkut ry:n jaosto Iki-Virkut on perustettu organisoimaan EPSHP:stä eläkkeelle jääneiden työntekijöiden yhteistä toimintaa.
 • Toiminnan tarkoituksena on:
  • vaalia EPSHP:n eläkeläisten yhteenkuuluvaisuuden tunnetta mm. tapaamisten ja yhteisten tapahtumien keinoin (noin 2-3tapahtumaa/vuosi) ja
  • vaalia EPSHP:n ja sitä edeltäneiden organisaatioiden perinteitä ja perintöä mm.yhteistyössä E-P:n terveydenhuollon perinneyhdistyksen kanssa

Jaoston toimintaa organisoi 5 hengen ryhmä (Vetäjäryhmä), jonka jäsenten yhteystiedot ovat tämän tiedotteen lopussa.

Iki-Virkut tekee Virkkujen hallitukselle vuosittain toimintasuunnitelman ja talousarvion, joiden perusteella jaosto saa vuosittaisen toiminta-avustuksen. Jaostolla ei ole omia jäsenmaksuja tai vastaavia vaan toimintaan osallistuminen edellyttää Virkut ry:n jäsenyyttä, kuten Virkkujen muidenkin jaostojen toimintaan osallistuminen.

Virkkujen ja siten Iki-Virkkujenkin toiminnasta informoidaan Virkkujen nettisivuilla www.virkut.net. Iki-Virkkujen toiminnasta tiedotetaanuseita kertoja vuodessa sähköpostilla ja kerran vuodessa paperipostilla sähköpostittomille. Iki-Virkut käyttää myös paikallisten lehtien (Ilkka ja Epari) seuratoimintapalstoja tiedottamiseen.

Muistathan, että Virkkujen jäsenyyden kautta saat kaikki edut kuten työssäkin olevat jäsenet ja voit osallistua Virkkujen muuhunkintoimintaan. Jos tarvitset Virkkujenjäsenkorttia, saat sellaisen Kantasairaalan neuvonnasta jäsenmaksun maksutositteen näyttämällä.

Virkkujen jäsenmaksu on erittäin edullinen, vain 20 €/vuosi. Jäsenmaksun voi maksaa vuosittain suoraan Virkkujen tilille FI52 5419 0120 0781 46 . Tiedotekenttään nimi.Ilmoita yhteystietosi jollekin vetäjäryhmän jäsenelle, niin saat Iki-Virkkujen tiedotteita.

Kertokaa Iki-Virkkujen toiminnasta muille eläkeläistyötovereillenne.

Kertokaa toimintaideoita Iki-Virkkujen vetäjäryhmän jäsenille (vuoden 2021 alussa):

 • Erkki Saari, puheenjohtaja, eki.saari(ättä)gmail.com, puh. 0400-883976
 • Terhikki ”Pörri” Latvala, terhikkilatvalaa(ättä)gmail.com, puh. 040-5782321
 • AnnikkaNikkola-Sihto, annikka.nikkola(ättä)gmail.com, puh. 040-5778652
 • Saara Nuotio, saara.nuotio49(ättä)gmail.com, puh. 050-5746216
 • Jaakko Rajala, sihteeri, jaakko.rajala(ättä)nic.fi, puh. 040-5278065
 • Huom!! Vaihda sähköpostiosoitteeseen merkkijonon ”(ättä)” tilalle @-merkki

Perinteinen Iki-Virkkujen pikkujoulu järjestetään maanantaina 4.12.2023 klo 14.00 - n.16.00 Kantasairaalan ruokasalissa.

Lue tarkemmat tiedot tästä

Iki-Virkut kokoontuvat Kevätretken merkeissä Virkkula-vapaa-ajanviettopaikassa Ähtärissä tiistaina 23.5.2023 klo 11.30 alkaen.

Lue lisää

Iki-Virkkujen ulkoiluretki Joupiskan esteettömän reitin varrella sijaitsevalle Aarnikotkan kodalle ja laavulle maanantaina 22.8.2022.

Lue tiedote tästä

Kevätretki Peräseinäjoelle Suomen Siirtolaisuusmuseon Maailman Raitille ja Kalajärven Matkailukeskuksen kuntoreiteille ma 16.5.2022 klo 10.00- noin 15.00.

Lue tiedote tästä