Virkuissa on nyt uusi harrastekerho purjehduksesta kiinnostuneille!
Tarkoitus on saattaa yhteen ne Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen työntekijät, jotka ovat kiinnostuneet retkipurjehduksesta. Ryhmään pääseminen edellyttää Virkkujen jäsenyyttä sekä kiinnostusta purjehtimiseen. Aiempaa purjehduskokemusta ei tarvita.
Tässä vaiheessa suunnitelmana olisi toteuttaa yksi vuosittainen ohjattu retkipurjehdus; joka toinen vuosi viikonlopun mittainen purjehdusretki Suomessa ja joka toinen vuosi viikon mittainen purjehdus ulkomailla, esim. Välimerellä. Retket ovat samalla koulutuskursseja, joissa kaikki osallistujat pääsevät kehittämään purjehdustaitojaan. Retket ovat omakustanteisia ja retkille osallistuvien kulujen minimoimiseksi vuokraveneen makuupaikat pyritään täyttämään maksimaalisesti, joten retkille voidaan ottaa mukaan myös kerholaisten puolisoita tai ystäviä, vaikka he eivät olisikaan Virkkujen jäseniä. Retkille palkataan tarvittaessa ulkopuolinen kippari, ellei lähtijöiden joukossa ole veneen päälliköksi ja vuokraajaksi pätevää henkilöä.
Harrastuskerhoon liittyminen ei velvoita retkille osallistumiseen eli kaikkien potentiaalisestikin purjehduksesta kiinnostuneiden kannattaa liittyä mukaan!
Kiinnostuneet laittakaa allekirjoittaneelle sähköpostia, jotta saan perustettua ryhmälle oman viestimiskanavan jatkoa varten (Whatsapp- tai sähköpostiryhmä).
Sanna Hagman,
Virkkujen Purjehtijoiden vastuuhenkilö (viime keväänä elämänsä ensimmäiselle purjehdukselle osallistunut)
(sanna.hagman(at)hyvaep.fi)
   

Kirjautuminen