Huikea Rohkea Challenge-esteratajuoksutapahtuma järjestetään Joupiskan ja Kyrkösjärven upeissa luonnonkauniissa maisemissa lauantaina 14.9.2019. Kisa on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille osallistujille, osallistua voi yksin tai yhdessä perheen, työ- tai kaveriporukana kanssa. Rata soveltuu sekä aktiiviliikkujille kuin sunnuntailenkkeilijöillekin. Rata antaa haastetta ylittää itsensä, yhdessä tekeminen nostattaa tiimihenkeä ja antaa mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista yhdessä! 

Lähtekää porukalla kisaamaan leikkimielellä tai puolitosissaan! Virkkujen jäsenet saavat  vielä 10 euron lisäalennuksen early bird-hinnasta eli kesäkuun loppuun mennessä mukaan pääsee 35 eurolla/hlö. Ilmoittautumishinta 1.7. - 31.8. on 45 euroa ja 1.9.-14.9. hinta on 50 euroa.

Katso mainos.

E-passi ja tykysetelit toimivat maksuvälineenä tapahtumassa. Katso tapahtumasivulta tarkemmat tiedot setelien käytöstä.

Kerää porukka kasaan tai tule nauttimaan tapahtumasta yksin. Ilmoittautumiset nettisivulla www.rohkeachallenge.fi. Kirjoita lahjakortti kohtaan "virkut", niin olet oikeutettu tarjoushintaiseen osallistumiseen. Lisätietoja tapahtumasta ja tarkemmat säännöt löytyvät osoitteesta www.rohkeachallenge.fi

Virkut_tarjous

 

   
   
© Virkut ry 2015